CAST   TRITHUCKHOAHOC   LIBOL   CATEX [ Đăng Ký ] [ Đăng Nhập ]

Thống kê

Tổng tài liệu: 53365
Trong đó:
  • Bài Báo: 4532
  • Đề tài - Dự án: 379
  • Khác: 42729
  • Media: 85
  • Sách: 1045
  • Tiêu chuẩn/ Quy chuẩn: 4595

Danh mục tài liệu

  Khoa học Tự nhiên (16539)
  Khoa học Kỹ thuật (17907)
  Khoa học Đời sống (3301)
  Xã hội và Nhân Văn (1993)
  Khoa học Sức khỏe (8878)
  Tiêu chuẩn/Quy chuẩn (4747)

Danh mục Alphabet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 

Physicochemical, antioxidant and FTIR-ATR spectroscopy evaluation of Kashmiri honeys as food quality traceability and Himalayan brand (07/10/2022)

Three types of honeys viz. Robinia pseudoaca- cia (RSA), Plectranthus rugosus (PR) and multifloral honey (MF) from Kashmir Himalayas of India were char- acterized on the basis of physicochemical, antioxidant and FTIR-ATR spectroscopic features. The physicochemical parameters indicated that ash content, electrical conduc- tivity, redness (a*) and yellowness (b*) were higher in MF honey, moisture content, Hydroxymethylfurfural (HMF) and lightness (L*) in PR honey and Water activity (aw) and proline content in RSA honey (P B 0.05). Significantly higher values of total sugar, total reducing sugar and sucrose content was observed in MF honey (P B 0.05). The total...

Tác giả: Tariq Ahmad Ganaie, F. A. Masoodi, Sajad A. Rather, Sajad Mohd Wani | Số trang: 10 | Lĩnh vực: Thực phẩm | Năm XB: 2021 | Loại tài liệu: Bài Báo
Tài liệu cần xác thực trước khi tải

Tiêu đềTải về
  | Số trang: 0
         | Loại file: .pdf
  miễn phí


Tài liệu liên quan
© Copyright 2012 Trung tâm Thông tin Khoa học và Công nghệ - Sở Khoa học & Công nghệ TP. Cần Thơ
Địa chỉ: 118/3 Trần Phú - P.Cái Khế - Q.Ninh Kiều - TPCT
Điện thoại: 0292 3824031   Fax: 0292 3812352
Lượt truy cập:
(Website trong thời gian thử nghiệm)