CAST   TRITHUCKHOAHOC   LIBOL   CATEX [ Đăng Ký ] [ Đăng Nhập ]

Thống kê

Tổng tài liệu: 53365
Trong đó:
  • Bài Báo: 4532
  • Đề tài - Dự án: 379
  • Khác: 42729
  • Media: 85
  • Sách: 1045
  • Tiêu chuẩn/ Quy chuẩn: 4595

Danh mục tài liệu

  Khoa học Tự nhiên (16539)
  Khoa học Kỹ thuật (17907)
  Khoa học Đời sống (3301)
  Xã hội và Nhân Văn (1993)
  Khoa học Sức khỏe (8878)
  Tiêu chuẩn/Quy chuẩn (4747)

Danh mục Alphabet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 

Techniques and modeling of polyphenol extraction from food: a review (06/12/2022)

There is a growing demand for vegetal food having health benefits such as improving the immune system. This is due in particular to the presence of polyphenols present in small amounts in many fruits, vegetables and functional foods. Extracting polyphenols is challenging because extraction techniques should not alter food quality. Here, we review technologies for extracting polyphenolic compounds from foods. Conventional techniques include percolation, decoction, heat reflux extraction, Soxhlet extraction and maceration, whereas advanced techniques are ultrasound-assisted extraction, microwave-assisted extraction, supercritical fluid extraction, high-voltage electric discharge, pulse electric field extraction and enzyme-assisted extraction. Advanced techniques are 32–36% more efficient with approximately 15 times...

Tác giả: Adithya Sridhar1 · Muthamilselvi Ponnuchamy1 · Ponnusamy Senthil Kumar2 · Ashish Kapoor1 · Dai‑Viet N. Vo3 · Sivaraman Prabhakar1 | Số trang: 35 | Lĩnh vực: Thực phẩm | Năm XB: 2021 | Loại tài liệu: Bài Báo
Tài liệu cần xác thực trước khi tải

Tiêu đềTải về
  | Số trang: 0
         | Loại file: .pdf
  miễn phí


Tài liệu liên quan
© Copyright 2012 Trung tâm Thông tin Khoa học và Công nghệ - Sở Khoa học & Công nghệ TP. Cần Thơ
Địa chỉ: 118/3 Trần Phú - P.Cái Khế - Q.Ninh Kiều - TPCT
Điện thoại: 0292 3824031   Fax: 0292 3812352
Lượt truy cập:
(Website trong thời gian thử nghiệm)