Cast   Canthostnews   Libol   Catex [ Đăng Ký ] [ Đăng Nhập ]

Thống kê

Tổng tài liệu: 52324
Trong đó:
  • Bài Báo: 3709
  • Đề tài - Dự án: 251
  • Khác: 42680
  • Media: 68
  • Sách: 1045
  • Tiêu chuẩn/ Quy chuẩn: 4571

Danh mục tài liệu

  Khoa học Tự nhiên (16214)
  Khoa học Kỹ thuật (17740)
  Khoa học Đời sống (3182)
  Xã hội và Nhân Văn (1793)
  Khoa học Sức khỏe (8689)
  Tiêu chuẩn/Quy chuẩn (4706)

Danh mục Alphabet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 

Surface Energy of Food Contact Materials and Its Relation to Wheat Dough Adhesion (26/04/2022)

This study investigates the influence of the surface free energy (SFE) on the adhesion behaviour between wheat dough and bakery-relevant food processing surfaces. In doing so, the contact time and production-related changes of the adhesive and the adherend were taken into account. The adhesion measurements were conducted by means of previously developed methods (modified Chen/Hoseney, contact time measuring cell), whereby the force required for separating the dough from the surface after processing-relevant contact times was determined applying a texture analyzer. The SFE was determined by contact angle measurements. The SFE values for the examined materials are ranged between 5.5 ± 0.81 and 42.7 ±...

Tác giả: Rita Laukemper1 & Thomas Becker1 & Mario Jekle1 | Số trang: 13 | Lĩnh vực: Sinh học | Năm XB: 2021 | Loại tài liệu: Bài Báo
Tài liệu cần xác thực trước khi tải

Tiêu đềTải về
  | Số trang: 0
         | Loại file: .pdf
  miễn phí


Tài liệu liên quan
© Copyright 2012 Trung tâm Thông tin Khoa học và Công nghệ - Sở Khoa học & Công nghệ TP. Cần Thơ
Địa chỉ: 118/3 Trần Phú - P.Cái Khế - Q.Ninh Kiều - TPCT
Điện thoại: 0292 3824031   Fax: 0292 3812352
Lượt truy cập:
(Website trong thời gian thử nghiệm)